joi, 31 martie 2011

Avon Rimel Supershock

Prezentarea lor:

Prezentarea mea:



Firma: Avon
Descriere: Rimel Supershock editie limitata
Prezentare: 10 ml , Black

Descrierea lor: "Noul mascara Avon SUPERSHOCK iti ofera de pana la 12 ori mai mult volum, pentru gene mai bogate, mai ispititoare si cu siguranta foarte sexy. Poti soc fara compromisuri! Peria sintetica revolutionara Volume Boost nu incarca si nu lipeste genele, iar formula avansata cu microfibre acopera si defineste fiecare geana in parte."

Descrierea mea:


Pozitiv: In cantitati micute arata foarte frumos si mie de cand il folosesc nu mi s-a intamplat sa mi se intinda vreodata. Se demachiaza usor si rezista foarte bine.
 

Negativ: Dupa parerea mea nu confera asa mult volum genelor iar daca nu ai grija cum il aplici te vei trezi cu niste gene lipite "de toata frumusetea". Ei spun ca ar fi potrivit pentru persoanele cu ochi sensibili sau pentru cele care poarta lentile..total neadevarat! tot se formeaza mici guguloaie care ajung in cele din urma in ochi, tot te ustura ochii daca cumva lacrimezi/plangi/ajunge apa in zona lui.

4 comentarii:

  1. eu am cel din gama lace si mi plac..dar m am cam saturat de el..folosesc altul acum:P

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am inceput sa-l folosesc anul trecut [nu stiu daca se vede dar a cam inceput sa se usuce saracul dar inca merge]. la mine supershock-ul a fost primul rimel folosit. l-am avut si varianta originala si asta striped.

    RăspundețiȘtergere
  3. unul din cele mai bune rimeluri de la avon, acum si mai bun mi se pare superenchanted, care intr-adevar e minunat pt ochi sensibili, datorita laptisorului de matca din compozitie.

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm poate trec si eu pe superchanted ca am tot auzit de bine de el

    RăspundețiȘtergere