luni, 9 mai 2011

FDT Rimmel London - Recover

Prezentarea lor:


Prezentarea mea:






Firma: Rimmel London
Descriere: Recover FDT
Prezentare: 101 Porcelain

Descrierea lor: "Datorita tehnologiei de ultima generatie, fondul de ten de la Rimmel actioneaza in doua directii asupra tenului obosit. In primul rand, complexul de ingrediente active continute de microcapsulele sferice ii reda tenului luminozitatea. Intr-o clipa, orice urma de oboseala va disparea, in timp ce o combinatie unica de praf de perla alba si pigmenti albastri va improspata tenul obosit. Iar extractul de struguri, un bine cunoscut agent de iluminare, imbunatateste actiunea ingredientilor activi.
In al doilea rand, complexul Rimmel EnergyBoost are rolul de a energiza tenul obosit. Acest complex combina efectul anti-oxidant al vitaminelor C si E cu puterea de reducere a efectelor oboselii, caracteristica mineralelor. Magneziu, Calciu, Potasiu si Zinc - toate aceste minerale revigoreaza tenul obosit si ajuta la refacerea celulelor. Intre timp, formula unica Recover acopera, in mod natural, imperfectiunile tenului.
Cu ajutorul noului fond de ten de la Rimmel, Recover, tenul obosit, lipsit de stralucire si-a gasit perechea si tu iti poti gasi perechea  folosind noul sistem Rimmel de selectie a culorii potrivite. Sunt disponibile 4 nuante iar pentru o identificare rapida, nuantele sunt reproduse pe ambalajul produsului
."


Descrierea mea:

Pozitiv: Intradevar da un aspect foarte placut tenului, mascheaza urmele de oboseala si confera un aspect proaspat iar cu ajutorul pulberilor stralucitoare ofera fetei luminozitate. Are un subton galbui asa ca este perfect pentru persoanele cu un ten mai rozaliu care vor sa atenueze acest lucru.


Negativ: Are o putere minima de acoperire,nu acopera imperfectiunile, este recomandata folosirea unui corector sau amestecarea sa cu un alt fond de ten cu o acoperire mai buna.

3 comentarii:

  1. Auzisem si eu de el intr-o vreme, fiind in cautarea fondului de ten ideal!Am fost tentata
    sa-l iau si acum ma bucur ca am zis "pas"!Raman fidela lui Colorstay!
    Thanks!
    Pupicei!:)
    (ilda76)

    RăspundețiȘtergere
  2. in zilele in care nu am colectie de cosuri/semne pe fata eu sunt chiar multumita de el. nu de putine ori mi s-a intamplat sa imi fie complimentat tenul datorita lui desi eu am un ten problematic

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca si Ilduta si mie imi place colorstayul.Poate insa o sa il incerc si pe acesta

    RăspundețiȘtergere