marți, 21 iunie 2011

KIKO - Luxurious Eyeshadow Palette

Prezentarea lor:
 



Prezentarea mea:







Firma: KIKO
Descriere: Luxurious Eyeshadow Palette
Prezentare: 04 - Violet Northern Lights

Descrierea lor: "Aceste palete frumoase conţine 5 farduri de pleoape extrem de pigmentate în diferite finisaje: mat, perla, satin si metalice. Ele sunt disponibile in 6 combinatii de culori , una mai frumoasa decat celalalta: Moscow Chic Peach, Green Moorland, Siberian Purple, Violet Northern Lights, Cool Indigo Eccentricity si Azure Ice Reflection".


Descrierea mea:

Pozitiv: Imi place absolut totul la aceasta paletuta, de la prezentare la calitatea fardurilor. Paleta vine intr-o casetuta de plastic dur, auriu, cu 5 compartimente, oglinda si aplicator cu burete normal la un capat si smudger la celalalt capat. De asemeni, trusa vine cu o frumoasa husa de protectie din catifea de culoare crem. Fardurile se aplica usor, rezista si sunt foarte pigmentate. Unele sunt mate, unele cu mai mult sau mai putin sclipici, chiar si asa mie mi se pare o paleta perfecta pentru orice ocazie. Poti obtine atat machiaje de zi cu zi cat si pentru ocazie.


Negativ: Nu i-am gasit nici o "buba" in perioada in care am tot folosit paleta, poate doar faptul ca la noi in tara nu prea gasesti asa ceva.. daca stie cineva vreun site de unde pot comanda produse Kiko rog sa-mi lase un comentariu la acest post :D
 
Astea fiind spuse, a cam trecut ceva vreme de cand nu am mai facut un review, dar parca odata cu venirea verii si caldurii parca al meu chef a plecat in vacanta.

2 comentarii:

  1. Ma intrebam ce este cu tine de nu mai postezi!
    Imi plac mult accesoriile create, turqoise-ul e una dintre culorile mele favorite - tu, de altfel, stii ca apreciez minunile ce ies din mainile tale! Sa le porti sanatoasa si admirata!
    Chiar sunt frumoase nuantele paletei si sunt potrivite pentru a pune in valoare culoarea ochilor tai!
    Pupicei!(ilda76)

    RăspundețiȘtergere
  2. merci ilda :*
    poate cand reusesc sa strang mai multe modelase o sa fac un blog cu vanzari :) oricum am deja in cap un proiect dar sa se mai linisteasca putin apele ca am multe pe cap in ultima vreme, si am nevoie de timp sa ma apuc sa pun in practica ceea ce vreau sa fac :D oricum e surpriza mare si abia astept sa vad ce iese si cum va prinde "la public" :))

    RăspundețiȘtergere