vineri, 24 iunie 2011

Si una rosie..




Sunt plictisita, e foarte cald si nu stiu ce sa scriu.. azi am fost antisociala din simplu fapt ca nu am nimerit nici un om cu care sa pot purta o discutie si sa fim pe aceasi lungime de unda si deci...toata lumea m-a enervat.. sa fie de la caldura?

Apropo..de mai bine de o saptamana ma trezesc cu dureri de cap.. nu dureri la propriu dar simt ca ma apasa ceva pe ...creier [?]..am incercat sa dorm cu geamu inchis ca am zis ca poate o fi curent..nu a avut efect si pe deasupra am si murit de cald noaptea :( nu ma culc cu parul ud..mananc bine, ma hidratez destul...a mai patit cineva asa? mami sorana? ca stiu ca tu esti farmacista..ajutor!?

aaanyway, se apropie vacanta asa ca m-am apucat sa invat sa cos la masina :"> defapt..sa cos drept la masina nu in toate directiile ca pana acum :)) [vreau sa ma apuc de un mic proiectel in vacanta, detalii curand ;;)] si mecanica auto la modul serios in cel mai mic detaliu, ca desi stiu destule legate de mecanica, vreau sa stiu mai multe ...mm..da combinatie ciudata :)) dar asta sunt eu :P vreau sa stiu sa fac de toate..maniaca

ah da, recent mama a suferit o interventie chirurgicala, si a trebuit sa faca niste injectii pentru anticoagularea sangelui [am zis bine?], pe care le-a facut in burta, defapt, eu i le-am facut in burta..primele mele injectii facute cu tupeu si cu o mana usoara aparent :) stiu stiu, nu e de joaca cu injectiile, dar in burta sunt ok, in fund e mai problematic, cu ocazia asta am invatat si cum se imparte corect o fesa pentru o injectie sigura si corecta [nu cumva sa atingi nervul sciatic si sa paralizezi omul :(] si cum ca trebuie sa aspiri inainte sa injectezi, pentru a face injectia in muschi si nu in vena si bla bla bla..multe chestii cu care nu va voi plictisii [de parca mai citeste cineva pe aici :))] in fine, idea e ca mi-au bagat idea in cap sa fac cursuri de asistenta undeva, si imi surade idea..desi eu visam candva sa ajung medic legist [da stiu, v-am zis mai devreme ca sunt ciudata :)) ] dar nu imi permit sa urmez medicina deci..uite cum se distrug visele :) asadar...stie cineva unde pot face cursuri de genul in bucuresti? stiam sigur ca nu se fac numai la fundeni si la carol davila, pentru ca am avut o ruda care a facut, dar din pacate a plecat din tara si nu mai am cum sa dau de ea sa intreb :(


siii uite cum am reusit pana la urma sa scriu ceva, desi este ceva total pe dinafara tematicii acestui blog..eh..c'est la vie!

buna seara doamnelor!

2 comentarii:

  1. eu ti-am mai spus ca imi place tare mult ceea ce iese din mainile tale! am admirat si accesoriile turqoise, am scris si-un comentariu insa...nu inteleg de ce nu a aparut - poate ca, antitehnica asa cum sunt eu, am omis ceva!
    durerile de cap...imi suna tare cunoscut modul in care le descrii! probleme cu coloana sau cu ochii ai?
    apropos de sanatate, ii doresc mamei tale multa sanatate si recuperare rapida! cu o asemenea fata, are motive sa se simta mandra (ma refer, printre altele, la determinarea pe care o ai, la dorinta asta a ta de a cunoaste, de a invata multe!)
    risc sa scriu o adevarata scriosoare in loc de un comentariu; prin urmare, ma opresc; iti doresc multa bafta - indiferent ce intreprinzi! imi esti draga si te admir!
    kisses! (ilda76)

    RăspundețiȘtergere
  2. merci ilda :*

    am probleme si cu ochii si cu coloana deci tot ce se poate..

    comentariul il lasasei defapt la paleta kiko d-aia nu-ti aparea tie la cele turqoise ;))

    RăspundețiȘtergere